Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Til je filmavonden naar een volgend level: maak kennis met videoparty's

Apr 14 2020

Update: vanaf 16 juni 2020 hebben we de functie vrijgegeven aan kijkers over de hele wereld. De beschikbaarheid van Prime Video-content is afhankelijk van regionale licentieovereenkomsten. Prime Video-titels die door de meeste Prime-leden op Twitch kunnen worden bekeken, zijn in de videopartycatalogus voorzien van een "Algemeen beschikbaar"-badge.

Update: sinds 7 mei 2020 zijn videoparty's beschikbaar voor alle creators in de Verenigde Staten. We verwachten ze de komende maanden wereldwijd beschikbaar te stellen. We hebben ook de videopartycatalogus uitgerold, zodat je alle titels kunt streamen die beschikbaar zijn met je Prime Video-lidmaatschap.

In oktober vorig jaar vroegen we een kleine groep creators om ons te helpen een vroege versie van videoparty's op Twitch te testen, een nieuwe functie die creators en hun community's samenbrengt om te genieten van een selectie van populaire films en tv-programma's die beschikbaar zijn op Prime Video, waaronder Amazon Originals. Sindsdien zijn we druk bezig feedback te verzamelen en wijzigingen aan te brengen om de ervaring te verbeteren, bijvoorbeeld met het beeld-in-beeld-formaat, zodat kijkers in realtime reacties van creators kunnen zien en horen, en abonnementen en bits kunnen inschakelen. 

In deze onzekere tijden weten we hoe waardevol gedeelde ervaringen zoals videoparty's zijn voor onze community. Daarom hebben we besloten de bèta open te stellen voor alle Twitch-partners in de Verenigde Staten met een actief Prime-lidmaatschap. In de komende weken zullen we die bèta ook beschikbaar stellen aan alle creators in de Verenigde Staten die lid zijn van Amazon Prime.

We waarderen alle feedback die we tot nu toe hebben ontvangen. We hebben begrepen dat er behoefte aan is dat we videoparty's beschikbaar stellen aan onze community over de hele wereld. Dit is een prioriteit voor ons team en we werken nauw samen met onze Prime Video-collega's om videoparty's in de komende maanden beschikbaar te stellen aan creators en kijkers over de hele wereld die lid zijn van Amazon Prime. Nieuwe Amerikaanse creators en creators van over de hele wereld zullen een notificatie-e-mail ontvangen, wanneer de videopartyfunctie is toegevoegd aan hun creatordashboard.

De huidige versie van videoparty's bevat een selectie van films en tv-programma's die door de community zijn aangevraagd, waaronder Amazon Originals zoals Tom Clancy's Jack Ryan , Hunters en Troop Zero, maar ook communityfavorieten zoals Star Trek, Survivor, Psych en RWBY (deel 4, 5 en 6). We verwachten het aanbod dit jaar uit te breiden met de volledige Prime Video SVOD-catalogus. Hier is een lijst met titels die nu beschikbaar zijn om te bekijken.

We willen onze community bedanken voor hun hulp bij het verbeteren van de videoparty-ervaring. Videoparty's zijn nog volop in ontwikkeling en we kijken uit naar je voortdurende feedback. Ga naar de hulppagina over videoparty's voor meer informatie over de functie en tips om aan de slag te gaan.

In other news