Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Een thuis voor e-sport: Twitch introduceert de e-sport-directory

Apr 29 2020

Van League of Legends tot NBA 2K, kijkers komen in recordaantallen opdagen om de populairste live e-sport-competities ter wereld te volgen.  We hebben goed naar onze levendige community van competitieve gamefans geluisterd en vandaag kondigen we met trots een nieuwe manier aan om e-sport-content te vinden met de lancering van de e-sport-directory!

Deze nieuwe directory, die in de komende dagen wordt uitgerold, brengt alle e-sport-content op Twitch samen op één centrale plek. Bekijk live evenementen, kijk eerder gespeelde wedstrijden terug, ontdek nieuwe e-sport-kanalen en leer van de beste profspelers. De ervaring is afgestemd om het jou makkelijker te maken om de games en evenementen te vinden die je het meest interesseren en je te helpen de content te ontdekken die je leuk vindt, maar waar je misschien nog niet van wist. We kijken naar jou, Farming Simulator League.

De e-sport-directory wordt gevuld met de meest competitieve en vooraanstaande e-sport-evenementen van over de hele wereld, zoals ESL Katowice, Rocket League Championships Series, Twitch Rivals en de League of Legends World Championship, om er maar een paar te noemen. We zullen voortdurend nieuwe evenementen, kanalen en profspelers toe blijven voegen om de content vers te houden en ervoor te zorgen dat we alle spelers en games toevoegen waar de community het meest om geeft.

Met dank aan het enthousiasme, de betrokkenheid en de feedback van e-sport-fans op Twitch blijft e-sport groeien. De e-sport-directory maakt deel uit van ons streven om Twitch uit te laten groeien tot de beste plek om ze te bekijken. We zijn nog maar net begonnen en kunnen niet wachten op wat komen gaat.

In other news