Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Twitch Studio Bèta komt naar Mac

Jun 17 2020

Bedankt aan alle creators die Twitch Studio tot nu toe hebben uitgeprobeerd. We vonden het leuk om over jullie ervaringen te horen en met jullie samen te werken om Twitch Studio nog beter te maken. Sinds de lancering van de bèta in november 2019, hebben we op basis van feedback van de community nieuwe functies toegevoegd, zoals een groen scherm met één klik en beelden opnemen vanuit Chrome. We hebben van verschillende creators, met name creators van muzikale en creatieve content, gehoord dat we Twitch Studio naar meer apparaten moesten brengen. Met trots kondigen we aan dat we de volgende stap voorwaarts hebben gezet door de bèta van Twitch Studio uit te brengen voor Mac. 

Ben je een Mac-gebruiker en zou je streaming graag eens uitproberen, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is Twitch Studio voor jou. Dit is onze alles-in-één streaming-software die volledig is ontworpen voor nieuwe creators. Of je nu geïnteresseerd bent in games, muziek, kunst, koken of welke passie dan ook, Twitch Studio biedt een snelle manier om een stream op te zetten en live te gaan op Twitch. Een aantal hoogtepunten zijn: 

Klaar om te beginnen? Om te beginnen, kun je Twitch Studio hier downloaden. We blijven investeren in Twitch Studio om de ervaring voor zowel bestaande als nieuwe streamers te verbeteren, dus houd je ogen open voor de vele functies die we gedurende het jaar nog toe zullen voegen. Als je vragen of suggesties hebt, vind je ons team op Discord.

In ander nieuws