Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Filmkvällen blev precis uppgraderad: Vi presenterar videopartyn

Apr 14 2020

Uppdatering: 16 juni 2020 släppte vi funktionen till tittare världen över. Tillgången till Prime Video-innehåll varierar baserat på regionala licensavtal. De Prime Video-titlar som de flesta Prime-medlemmarna på Twitch kan titta på märks med "Brett tillgänglig" i videopartykatalogen.

Uppdatering: 7 maj 2020. Videopartyn är nu tillgängliga för alla kreatörer i USA. Vi planerar att göra det tillgängligt globalt under de kommande månaderna. Vi har även skapat videopartykatalogen så att du kan streama alla titlar som du har tillgång till med ditt Prime Video-medlemskap.

I oktober förra året bad vi en liten grupp kreatörer att hjälpa oss testa en tidig version av videopartyn på Twitch, en ny funktion där en skapare och dennes community tillsammans kan titta på ett urval av populära filmer och TV-serier som finns på Prime Video, inklusive Amazon Originals. Sedan dess har vi arbetat hårt med att samla in feedback och göra ändringar för att förbättra upplevelsen, t.ex. bild i bild-formatet så att tittarna kan se och höra kreatörens reaktioner i realtid, liksom möjligheten att aktivera prenumeration och bits. 

Vi vet hur värdefulla gemensamma upplevelser som videopartyn är för vårt community i dessa osäkra tider. Därför har vi beslutat oss för att öppna betan för alla Twitch-partners i USA som har ett aktivt Prime-medlemskap, och vi kommer att göra det tillgängligt för alla kreatörer i USA som är Amazon Prime-medlemmar under de kommande veckorna.

Vi uppskattar all feedback som vi fått hittills, och har hört behovet att göra videopartyn tillgängligt för vår globala community. Vårt team prioriterar detta och vi har ett nära samarbete med våra motparter på Prime Video för att göra videopartyn tillgängliga för kreatörer och tittare som är Amazon Prime-medlemmar världen över under de kommande månaderna. Nya amerikanska och globala kreatörer kommer att meddelas via e-post när videopartyn har lagts till på kreatörskontrollpanelen.

Den nuvarande versionen av videopartyn inkluderar ett urval av filmer och TV-serier som efterfrågades av communityn, bland annat Amazon Originals som Tom Clancy’s Jack Ryan, Hunters och Troop Zero, liksom communityfavoriter som Star Trek, Survivor, Psych, och RWBY (volym 4, 5 och 6). Vi planerar att utvidga och inkludera hela Prime Videos SVOD-katalog i år. Här är en lista med titlar som går att titta på idag.

Vi vill tacka vår community för hjälpen med att förbättra videopartyupplevelsen. Videopartyn är fortfarande ett pågående arbete och vi ser fram emot er fortsatta feedback. Mer information om funktionen och tips för att komma igång finns på hjälpsidan för videopartyn.

In other news