Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Ett hem för e-sport: Vi presenterar e-sportkatalogen

Apr 29 2020

Från League of Legends till NBA 2K dyker tittarna upp i rekordantal för att titta live på världens största e-sporttävlingar.  Vi har lyssnat på vår entusiastiska community med fans av kompetitivt spelande och är idag glada över att utannonsera ett nytt sätt att hitta e-sportinnehåll i och med lanseringen av e-sportkatalogen!

Denna nya katalog som lanseras under de närmaste dagarna samlar allt e-sportinnehåll på Twitch på en och samma plats. Kika förbi för att titta på liveevent, tidigare matcher, upptäcka nya e-sportkanaler, och lära dig från de bästa proffsspelarna. Upplevelsen är skräddarsydd för att du enklare ska kunna hitta de matcher och event du är mest intresserade av och hjälpa dig att upptäcka innehåll du kan gilla men inte kände till. Vi tittar på dig, Farming Simulator League.

E-sportkatalogen kommer att fyllas med de mest tävlingsinriktade och största e-sporteventen i världen, som ESL Katowice, Rocket League Championships Series, Twitch Rivals, och League of Legends World Championship för att nämna några. Vi kommer fortsätta att lägga till fler event, kanaler och proffs för att ha ett uppdaterat innehåll och se till att vi har med alla de spelare och spel som communityn bryr sig mest om.

E-sport fortsätter att blomstra till stor del tack vare entusiasmen, engagemanget och feedbacken från e-sportfansen på Twitch, och e-sportkatalogen är en del i vårt åtagande att se till att Twitch förblir det bästa stället att se e-sport på. Vi har bara precis börjat och ser fram emot vad som kommer härnäst.

In other news